TIETOA

FinnVape on täyden palvelun sähkösavukekauppaketju, johon kuuluu myymälät aina eteläisestä Helsingistä pohjoisen Rovaniemeen saakka. Yli 7 vuoden kokemus sähkösavukealalla näkyy jokapäiväisessä tekemisessämme ammattitaitona, johon kilpailijamme eivät pysty.

TUKKUMYYNTI

Toimimme myös sähkötupakkalaitteiden ja nikotiininesteiden maahantuojana ja tukkumyyjänä. Jos olet kiinnostunut ottamaan tuotteitamme valikoimiisi , ota yhteyttä, niin kerromme lisää: tukku@finnvape.fi

TARINAMME

FinnVapen tarina alkoi Helsingissä vuonna 2011, kun sähkötupakan tehokkuus tupakoinnin lopettamisessa oli omakohtaisesti koettu, eikä Suomesta ollut saatavissa tuotteita kohtuuhinnalla. Aluksi tilasimme tuotteita perheenjäsenille ja kavereille Englannista, mutta hyvin nopeasti saamamme palaute ja kysyntä johti oman verkkokaupan perustamiseen. Ensimmäisen verkkokauppa-version tuotevalikoima käsitti kokonaista kymmenen tuotetta…

Alkuvuoden 2012 aikana toiminta laajeni hurjaa vauhtia ja kesällä 2012 teimme päätöksen siirtää toimintamme Suomen rajojen ulkopuolelle. Tärkeimmät syyt maastamuutolle olivat Valviran mielivaltainen tupakkalain tulkinta ja nikotiininesteiden myynnin mahdottomuus, kiitos Fimean lääkeainetulkinnan. Aloitimme toiminnan Espanjassa Costa Vapor –nimellä elokuussa 2012 ja siitä lähtien lähes jokainen kuukausi on tehty uusi myyntiennätys.

Vuonna 2013 avasimme ensimmäisen myymälämme Fuengirolaan ja samalla palkkasimme ensimmäiset perheen ulkopuoliset työntekijät.

Vuoden 2014 aikana FinnVape vahvistui brändinä ja sen tunnettuus levisi läpi Euroopan, toimittaessamme tuotteita yli 20:een maahan. Laajensimme valikoimaamme entisestään, keskittyen etenkin nikotiininesteiden valikoiman monipuolisuuteen.

Vuonna 2015 henkilökuntamme on kasvanut yli kymmeneen henkeen ja olemme muuttaneet jo kolme kertaa, aina vain suurempiin toimitiloihin. Syksyllä 2015 toimitimme 250.000:nen tilauksemme, tuotevalikoimamme oli paisunut yli 1500 tuotteen ja loppuvuonna kävikin selväksi, että alusta asti verkkokauppa-alustanamme toiminut suomalainen MyCashFlow oli käynyt auttamattomasti liian pieneksi tuote-, asiakas- ja tilausmäärillemme.

2015 joulutauon aikana teimme valtavan työn siirtäessämme verkkokaupan uudelle alustalle, jota viriteltiin pitkään 2016 alkupuolelle.

Toukokuussa 2016 avasimme uuden myymälän Helsinkiin Asematunnelin Kompassitasolle. Myymälän valikoimaan kuului avajaisviikolla yli 60 erilaista laitetta, yli 100 eri makuista valmis -ja tiivistenestettä, yli 30 erilaista tankkia, sekä erilaisia oheistarvikkeita ja varaosia. Myymälän tuotevalikoima on kasvanut asiakastarpeiden mukaan ja on tällä hetkellä FinnVape -ketjun vilkkain myymälä.

Syyskuussa 2016 kasvatimme myymäläverkostoamme kahdella uudella myymälällä. Samana viikonloppuna aukesivat niin Tampereen myymälä Suomessa, kuin Tallinnan myymälä Virossa. Myymälöiden määrän kasvattaminen on jatkunut pitkälle tähän päivään saakka ja myymälöitämme löytyy nykyisin kymmeneltä paikkakunnalta.

Nykyisin FinnVape työllistää Suomessa yli 40 työntekijää.

Vuosi 2017 toi tullessaan etämyyntikiellon sekä esilläpitokiellon, joka sulki pakon edessä verkkokauppamme. Laajentunut myymäläverkostomme on onneksi pystynyt tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita tuotteita vielä tänäänkin. Myymäläverkostomme tulee yhä vain laajenemaan 2019 vuoden edetessä.  

Katsomme luottavaisina tulevaisuuteen ja toivotamme asiakkaamme tervetulleeksi myymälöihimme!

FINNVAPE TYÖNANTAJANA

Työskennellessäsi FinnVapella olet osa isoa perhettämme. Saatat kenties toimia pienessä työyhteisössä myymälässämme, mutta tukenasi ja ulottuvillasi on koko FinnVapen väki. 

Etsimme kasvaessamme perheeseemme jatkuvasti uusia jäseniä koko- ja osa-aikaiseksi.

Oletko sinä täysi-ikäinen, myyntihenkinen ja työtä pelkäämätön tyyppi? Tuletko hyvin toimeen ihmisten kanssa, sinulla on vähintään perustietämys sähkötupakkatuotteista ja osaat puhua suomen lisäksi vähintään englantia? 

Laita meille avoin kuvallinen hakemus CV:n kera sähköpostilla rekry@finnvape.fi .